ATHENAS PARTNERs

Livid is gespecialiseerd in conceptueel design, merkidentiteiten en marketingstrategie. Met succesvolle communicatie en oprecht blije klanten als resultaat. Als basketfans ondersteunen wij de Athenas in hun groei als professionele organisatie.

Janssen Riotech is gespecialiseerd in de afsluiting van rioleringen. Opblaasbare rioolafsluiters huren of kopen? Bij Janssen Riotech vind je de absolute specialisten. En ze hebben een basketbalgekke CEO in de gedaante van John Custers.

In Schulen is het bij Brasserie ’t Krievelkuut altijd gezellig culinair genieten van pot en pint. Met een verwarmd terras en een aparte feestzaal zijn er heel wat troeven voor feestjes op maat. Mario en Hiba hebben van hun droom hun realiteit gemaakt. Ga hun authenticiteit zelf eens proeven!

Sleepconsult in Hasselt is als familiebedrijf al sinds 1976 dé expert in ergonomisch slaapcomfort. In hun ruime toonzaal van 1100 m² vindt u speciaal door hen geselecteerde merken zoals Auping, Kuperus, Pullman, Swissflex en Tempur. 

Reeds meerdere jaren is de Square in Kermt een plek waar het lekker vertoeven is. Nu zelfs nog meer dankzij de recente herinrichting van de zaak. Spring dus zeker eens binnen voor een fijne culinaire ervaring. 

Athenas Lummen speelt op het hoogste nationale niveau en geeft merken en organisaties de kans om zich op het grote toneel te tonen. Daarnaast streven wij er naar om een performant sportief-zakelijk netwerk uit te bouwen dat voor iedereen resultaten oplevert.

Voor meer informatie over commerciële partnerships kan u terecht bij Peter Corens (0476 23 17 54).