ATHENAS PARTNERs

Livid is gespecialiseerd in conceptueel design, merkidentiteiten en marketingstrategie. Met succesvolle communicatie en oprecht blije klanten als resultaat. Als basketfans ondersteunen wij de Athenas in hun groei als professionele organisatie.

Advies Vastgoed Roosen heeft het als haar missie gemaakt om duurzame woonbuurten te creëren die leuk, leefbaar en veilig zijn voor toekomstige generaties. Ze doen dit met eigen bouwprojecten en via het combineren van meerdere verkavelingen.

Gelegen aan het Mezzo Hotel & Business in Beringen, is Bistro Belge een stijlvol restaurant waar de koks altijd in zicht zijn dankzij een open keuken. U kan er ’s middags terecht voor een frisse lunch, en ’s avonds voor een uitgebreid smakelijk diner.

Immo Benny Simons is een begrip in de Limburgse vastgoedwereld. Benny en zijn team bezorgen iedere woning een nieuwe gelukkige eigenaar. Met meer dan 30 jaar ervaring staan zij voor ieder pand klaar met hun expertise in vastgoed.

In Schulen is het bij Brasserie ’t Krievelkuut altijd gezellig culinair genieten van pot en pint. Met een verwarmd terras en een aparte feestzaal zijn er heel wat troeven voor feestjes op maat. Mario en Hiba hebben van hun droom hun realiteit gemaakt.

Janssen Riotech is gespecialiseerd in de afsluiting van rioleringen. Opblaasbare rioolafsluiters huren of kopen? Bij Janssen Riotech vind je de absolute specialisten. En ze hebben een basketbalgekke CEO in de gedaante van John Custers.

Reeds meerdere jaren is de Square in Kermt een plek waar het lekker vertoeven is. Nu zelfs nog meer dankzij de recente herinrichting van de zaak. Spring dus zeker eens binnen voor een fijne culinaire ervaring. 

Sleepconsult in Hasselt is als familiebedrijf al sinds 1976 dé expert in ergonomisch slaapcomfort. In hun ruime toonzaal van 1100 m² vindt u speciaal door hen geselecteerde merken zoals Auping, Kuperus, Pullman, Swissflex en Tempur.

WORD OOK ATHENAS PARTNER

Athenas Lummen speelt op het hoogste nationale niveau en geeft merken en organisaties de kans om zich op het grote toneel te tonen. Daarnaast streven wij er naar om een performant sportief-zakelijk netwerk uit te bouwen dat voor iedereen resultaten oplevert. Voor meer informatie over commerciële partnerships kan u terecht bij Johan Swinnen.

M. 0475 59 13 89
johan.swinnen@athenaslummen.be