ATHENAS PARTNERs

Advies Vastgoed Roosen heeft het als haar missie gemaakt om duurzame woonbuurten te creëren die leuk, leefbaar en veilig zijn voor toekomstige generaties. Ze doen dit met eigen bouwprojecten en via het combineren van meerdere verkavelingen.

Livid is gespecialiseerd in conceptueel design, merkidentiteiten en marketingstrategie. Met succesvolle communicatie en oprecht blije klanten als resultaat. Als basketfans ondersteunen wij de Athenas in hun groei als professionele organisatie.

Gelegen aan het Mezzo Hotel & Business in Beringen, is Bistro Belge een stijlvol restaurant waar de koks altijd in zicht zijn dankzij een open keuken. U kan er ’s middags terecht voor een frisse lunch, en ’s avonds voor een uitgebreid smakelijk diner.

In Schulen is het bij Brasserie ’t Krievelkuut altijd gezellig culinair genieten van pot en pint. Met een verwarmd terras en een aparte feestzaal zijn er heel wat troeven voor feestjes op maat. Mario en Hiba hebben van hun droom hun realiteit gemaakt.

Janssen Riotech is gespecialiseerd in de afsluiting van rioleringen. Opblaasbare rioolafsluiters huren of kopen? Bij Janssen Riotech vind je de absolute specialisten. En ze hebben een basketbalgekke CEO in de gedaante van John Custers.

Reeds meerdere jaren is de Square in Kermt een plek waar het lekker vertoeven is. Nu zelfs nog meer dankzij de recente herinrichting van de zaak. Spring dus zeker eens binnen voor een fijne culinaire ervaring. 

Sleepconsult in Hasselt is als familiebedrijf al sinds 1976 dé expert in ergonomisch slaapcomfort. In hun ruime toonzaal van 1100 m² vindt u speciaal door hen geselecteerde merken zoals Auping, Kuperus, Pullman, Swissflex en Tempur.

Met een breed scala aan pompen en afsluiters is KSB Belgium gespecialiseerd in totaaloplossingen voor de meeste toepassingen.  KSB Belgium verkoopt niet alleen pompen en afsluiters – KSB gaat verder. Véél verder.

ErreaPointLimburg en Erreà staan garant voor kwalitatieve produkten gekoppeld aan een snelle en persoonlijke service. Ons doel is zowel rechtstreeks aan verenigingen Erreà te verdelen als particulier. Dit voor alle soorten balsporten gaande van voetbal,volleybal,basketbal,handbal tot zelfs rugby.

WORD OOK ATHENAS PARTNER

Athenas Lummen speelt op het hoogste nationale niveau en geeft merken en organisaties de kans om zich op het grote toneel te tonen. Daarnaast streven wij er naar om een performant sportief-zakelijk netwerk uit te bouwen dat voor iedereen resultaten oplevert. Voor meer informatie over commerciële partnerships kan u terecht bij Johan Swinnen.

M. 0475 59 13 89
johan.swinnen@athenaslummen.be